default-logo

Perkhidmatan Kereta Sewa di Silangit Airport

Silangit Transporter adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan sewa kereta terbaik di Bandar Udara Antarbangsa Silangit Siborong-borong, Tapanuli Utara. Kami menawarkan perkhidmatan kereta sewa berserta pemandu atau ‘car rental with chauffeur‘.

Pilihan adalah mengikut bajet anda dan harga pakej yang kami berikan lengkap termasuk minyak kenderaan, bayaran tol dan juga bayaran pemandu profesional. Harga yang ditawarkan dijamin berpatutan dan tiada bandingan. Di Silangit Transporter juga kami amat menitikberatkan kereta yang diselenggara baik, bersih dan selesa buat pelanggan kami. Jadi, tiada yang perlu diragukan kerana segalanya adalah yang terbaik untuk pelanggan kami.

Pemandu profesional kami boleh membawa anda ke mana sahaja destinasi yang anda mahukan di sekitar Tasik Toba. Mereka terdiri daripada pemandu yang arif dengan selok belok jalan di sekitar Tasik Toba. Jadi pastinya perjalanan yang selesa dan selamat serta servis bertaraf 5 bintang untuk anda yang menggunakan khidmat kami.

Kereta-kereta yang menjadi pilihan pelanggan untuk perkhidmatan ini kebiasaanya adalah Innova Reborn, Avanza Veloz, Xenia, Van Hiace dan ELF.  Pilihan adalah mengikut bajet anda dan harga pakej yang kami berikan lengkap termasuk minyak kenderaan, bayaran tol dan juga bayaran pemandu profesional.

Harga yang ditawarkan dijamin berpatutan dan tiada bandingan. Di Silangit Transporter juga kami amat menitikberatkan kereta yang diselenggara baik, bersih dan selesa buat pelanggan kami. Jadi, tiada yang perlu diragukan kerana segalanya adalah yang terbaik untuk pelanggan kami.

Hubungi kami bagi mendapatkan harga sewaan bersama pemandu

Silangit Transporter
Call: +6282122892047
WhatsApp: +6282122892047

Leave a Reply

*